conVIVÈNCIES ESTIU 2017Informació bàsica:
- DATES: del 24 al 28 de juliol.
de dilluns 24 fins divendres 28 després de dinar. 5 dies, 4 nits.

- Emplaçament: Mas Caputxa (Hostalric)
Entrada Casa de Piedra
Casa de Pedra a MAS CAPUTXA

Al entrar en Mas Caputxa, La Casa Naranja frente a ti.
Casa Taronja a MAS CAPUTXAPENSIÓ COMPLETA en una casa rural entre la Costa Brava i el macís del Montseny. Enguany ens hem decantat per Mas Caputxa pels seus espais interiors exclusius per a cada familia, la seva proximitat de l'espai d'educació viva l'Albada (a 10 minuts en cotxe), i la seva accessibilitat (si no teniu cotxe us vindrem a buscar al tren d'Hostalric).  

- INSCRIPCIONS A sara.sajois@gmail.com
En un termini aproximat de 5 dies rebreu un correu de benvinguda, explicació del format i del programa més detallat, juntament amb unes preguntes, que ens ajudaran a acompanyar-vos i a preparar les dinàmiques i propostes adaptades al grup que es conformarà.
- Per a totes les edats i tots els formats familiars. - FORMAT GENERAL: Vacances acompanyades pel marc de l'Educació VIVA. Es realitzaran propostes/tallers familiars, però també activitats paral·leles per a adultes/ts, infantils i juvenils, per a que disfruteu també d'un espai propi.

Tarifes per a cuidar-vos i cuidar-nos. 
Pel total dels 5 dies. PENSIÓ COMPLETA amb habitació pròpia.
Ens encanta la transparència, així que us expliquem en què invertim la vostra aportació, en les conVIVÈNCIESfamiliars 2017: el sou de les persones que us acompanyem, el cost de la difusió que estem fent, el cost de l'allotjament/cuina/menjar, i els materials fungibles que gastarem de L'Albada. Qualsevol altre aclariment, aquí estem! :)

Heu de sumar segons els participants que sou:

LOGO CONVIVÈNCIES FAMILIARS per SACEMA
ADULTES/ADULTES:
1er Adult/a: 350 €
- 2n Adult/a: 210 € (si sou 2 adultes/ults llavors són 560 €)
- Adulta/ult MONOPARENTAL: 325€

NENS:
- 1er infant (a partir de 2 anys): 220 €
- 2n infant i següents: Major de 13 anys: 200 €, De 2 a 13 anys: 155 €, De 0 a 23 mesos 0 €
(Menors de 2 anys no paguen, perquè entenem que estan majorment amb la seva mare / pare)


Descomptes ESPECIALS ACUMULABLES:
- SI SOU FAMÍLIA repetidora US descomptem un -5% DEL TOTAL DEL PREU. - FAMÍLIES NOMBROSES -5% en ADULT@S.ALTRES CONSIDERACIONS:
No us quedeu amb les ganes de venir! Qualsevol dificultat: parlem-ho! 15% del preu es pot pagar amb moneda social. Per confirmar la plaça cal fer un ingrés mínim de 300€ al número de compte que us adjuntarem al formulari d'inscripció.


QUINES GANES DE COMPARTIR AMB vosaltres LES VACANCES !!

Seguidament us aprofundim una mica els continguts:
Silhouette of a family walking in the countryside Free Vector
Created by Kjpargeter - Freepik.com

La vivència COM A EINA D'APRENENTATGE

Fins que no vivim una situació per primera vegada, sovint podem tenir por de "fer el pas", per finalment potser atrevir-nos a vivenciar-la. Podem fer passar un temps, més o menys llarg, teoritzant quins són els pros, els contres, etc ...
Des de molt petites i petits, ens han entrenat sistemàticament a no confiar en els nostres instints primaris, sinó a otorgar tot el poder i control a la nostra Ment, buscant sempre el "però", el "ja però ...", el "és que ... ". La Raó sempre té una raó guardada a la màniga!
I ens descobrim preocupades/ts per una multitud de coses que són abstractes i no tenen molt a veure amb cuidar-nos, escoltar-nos, sentir-nos. No recordem que tenim un cos amb infinitat de sensacions, una ànima que ens arrela a la Vida. Les emocions se'ns barregen i intenten sortir per algun lloc, de manera que de vegades ens frustrem, perquè no sabem què ens passa.
A les conVIVÈNCIESfamiliars d'ESTIU us proposarem cada dia algun taller o dinàmica, perquè pugueu fer aquest viatge interior que us donarà certes pistes. Vàlides únicament per vosaltres.
Són claus que obren portes, més o menys grans, amb més o menys dificultat, que són oportunitats per prendre consciència d'un@ mateix@.
La VIVÈNCIA és el que ens treu de la ment absoluta o absolutista. Ens relaxa i ens permet arribar allà on potser crèiem que era impossible.
Amb els i les infants, tindreu així mateix l'oportunitat de posar en pràctica totes les eines que aneu traient per vosaltres mateix@s, com a dones, homes, mares o pares.

Daddy carrying his daughter with nature and sunlight, enjoyment Free Photo
Created by Jcomp - Freepik.com
GRUP DE SUPORT "DE FAMÍLIA A FAMÍLIA"
El lloc i la intenció des d'on acompanyem les conVIVÈNCIESfamiliars d'ESTIU és des del "no fer", "no actuar". Perquè "si jo no vull que canviïs, tu pots entendre que t'accepto tal com ets".
És per a nosaltres essencial que cada família estigui oberta a escoltar devolucions de l'equip, i d'altres famílies, però es posarà molta atenció en què sigui des del NO-JUDICI.
Cada sistema familiar és únic i específic per a ell mateix. Ningú és millor que ell mateix per si mateix. Sembla una obvietat, però és bàsic recordar-ho.

Les adultes/ults i infants, que convivim durant 5 dies en un espai cuidat i respectuós com és AQUEST, fem servir el Nostre propi poder per a respectar i respectar-nos, posar i posar-nos Límits, contenir i contenir-nos, expressar, escoltar i escoltar-ens, acollir i acollir-nos, acceptar i acceptar-nos. En definitiva: cuidar i cuidar-nos!

Darrer troç del documental dreceres, on veureu L'Albada espai d'educació VIVA en el seu segon any de vida. L'Albada fou fundada al 2011 i segueix en funcionament, molt propera de la vila d'Arbúcies.

ESPAIS DE "TRIBU"
En nombroses ocasions es donen moments de vincle (esmorzant, durant l'excursió, a l'activitat del matí,...) entre les persones que integrem cada edició de les conVIVÈNCIESfamiliars d'ESTIU, i això permet que ens portem a casa, en el nostre cor, la vivència d'haver format part d'un sistema concret o grup social o el que, antropològicament parlant, es diu tribu.

Group of business executives forming huddle Free Photo
Created by Peoplecreations - Freepik.com

ESPAIS D'ACOMPANYAMENT A LA CONVIVÈNCIA
Cada matí realitzem un cercle o trobada, per poder mirar, expressar i recollir el que ens estigui passant. Tenint cura així també la nostra conVIVÈNCIA.

SALA MAS CAPUTXA

ESPAI D'ACOMPANYAMENT A L'ADULT/A 
Cap al final de la setmana, trobarem un espai sagrat per a cada família, amb l'equip acompanyant, de manera que es puguin resoldre dubtes concrets i xerrar en un espai més íntim les particularitats de cada sistema.

Children playing on grass Free Photo
Created by Pressfoto - Freepik.com

ESPAIS D'ACOMPANYAMENT A L'INFANT/JOVE
Cada dia, hi haurà espai-proposta d'acompanyament a infants / jove. Experimentant un dia a dia molt similar al d'un espai d'educació viva.

A la tarda, les propostes integren a tota la família.
Il·lustració de Pascal Campion


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inscripcions Obertes per a la 6a edició de les conVIVENCIASfamiliares d'ESTIU

Una programació per a empoderar-vos

Hasta Pronto!