ConVIVÈNCIESfamiliars ESTIU 2016

IVª edició


Informació bàsica
- DATES: Hem ajustat dates i proposta del 2 (tarde) al 7 d'agost, per ajustar encara més el preu. 5 nits.
- INSCRIPCIONS A sara.sajois@gmail.com. En un plaç aproximat de 5 dies rebreu un correu amb la benvinguda, explicació del format i del programa més detallat, i unes preguntes, que ens ajudaran a acompanyar-vos i a preparar les dinàmiques i propostes adaptades al grup que es conformarà.
- Per a totes les edats i tots els formats familiars.
- Lloc: L’Albada (Arbúcies)
- FORMAT GENERAL: Hi hauràn propostes de tallers familiars, però també activitats paral.leles per a adults/es, infantils i juvenils, per tal de que gaudiu també de trobar cadascú/una el vostre espai.

Tarifes per a cuidar-vos i cuidar-nos. Pel total dels 5 dies i mig. Menjar inclòs.
En el que invertiu a les propostes de conVIVÈNCIESfamiliars és: el sou de les persones que us acompanyem, el cost de la difusió que estem fent, el cost de tot el menjar que menjarem, el sou de la persona que ens cuinarà el dinar, el menjar de les voluntàries que ens ajudaràn, els suministres i materials fungibles que gastarem de l'Albada.

Heu de sumar segons els participants que sou:
ADULTES:
- 1er Adult/a: 325€
- 2on Adult/a: 125€ (si sou 2 adultes/ts llavors son 485€)
INFANTS:
- 1er infant: 195€
- 2º infant i següents: Major de 12 anys: 125€, De 6 a 12 anys: 90€, De 2 a 6 anys: 75€, De 1 a 2 anys: 25€
(menors d'1 any no paguen, perque entenem que estan exclusivament amb la seva mare/pare)


DESCOMPTE ESPECIALS:
- SI SOU FAMÍLIES REPETIDORES US DESCOMPTEM UN 5% DEL TOTAL DEL PREU.


ALTRES CONSIDERACIONS:
No us quedeu amb les ganes de venir! Qualsevol dificultat: parlem-ho!
30% del preu es pot pagar amb moneda social
Per a confirmar la plaça cal fer un ingrés mínim de 300€ al número de compte de l'associació L'Albada ES73 1491 0001 2520 3357 9927, de Triodos Bank, detallant a l'assumpte "DONACIÓ Conv+el vostre nom i cognoms" i envieu-nos un mail avisant-nos.QUINES GANES DE COMPARTIR AMB VOSALTRES LES VACANCES!!

LA VIVÈNCIA COM A EINA D'APRENENTATGE
Fins que no vivim una situació per primera vegada, sovint podem tenir por a "fer el pas" per atrevir-nos a vivenciar-la. Podem passar un temps, més o menys llarg, teoritzant quins son els pros, els contres, etc...
Des de ben petites i petits, ens han entrenat sistemàticament a no confiar en els nostres instints primaris, sino donar tot el poder i control a la nostra Ment, buscant sempre el "però", el "ja però ...", el "és que ...". La Raó sempre té una raó guardada a la màniga!
I ens descobrim preocupades/ts en multitud de coses que son abstractes i no tenen a molt a veure amb cuidar-nos, escoltar-nos, sentir-nos. No recordem que tenim un cos amb infinitat de sensacions, una ànima que ens arrela a la Vida. Les emocions se'ns barregen i intenten sortir per alguna banda, de manera de vegades frustrades/ts, perque no sabem què ens passa.
A les conVIVÈNCIESfamiliars d'ESTIU us proposarem cada día algun taller o dinàmica, per a que pugueu fer aquest viatge interior que us doni certes pistes. Vàlides únicament per a vosaltres.
Son claus que obren portes, més o menys grans, amb més o menys dificultat, que son oportunitats per a prendre consciència d'una mateixa.
La VIVÈNCIA és el que ens treu de la ment absoluta o absolutista. Ens relaxa i ens permet arribar allà on potser crèiem que era impossible.
Amb els infants, tindreu tanmateix la oportunitat de posar en pràctica totes les eines que aneu treient per a vosaltres mateixes/os, coma dones, homes, mares o pares.
Il·lustració de Pascal Campion

GRUP DE SUPORT "FAMÍLIA A FAMÍLIA"
El lloc i la intenció des d'on acompanyem a les conVIVÈNCIESfamiliars d'ESTIU és des del "no fer", "no actuar". Perque "si jo no vull que canviis, tu pots entendre que t'accepto tal com ets". 
És per a nosaltres essencial que cada família estigui oberta a escoltar devolucions de l'equip, i d'altres famílies, però es posarà molta atenció en que sigui des del NO-JUDICI.
Cada sistema familiar és únic i específic per a ell mateix. Ningú és millor que ell mateix per a sí mateix. Sembla una incongruència, però és bàsic recordar-ho.
Les adultes/lts i infants, que convivim durant 7 dies en un espai cuidat i respectuós com és aquest, utilitzem el nostre propi poder per a respectar i respectar-nos, posar i posar-nos límits, contenir i contenir-nos, expressar, escoltar i escoltar-nos, acollir i acollir-nos, acceptar i acceptar-nos. En definitiva: cuidar i cuidar-nos!

ESPAIS DE "TRIBU"
En numeroses ocasions es donen moments de vincle (cuinant el sopar, esmorsant, durant l'excursió,...) entre les persones que integrem cada edició de les conVIVÈNCIESfamiliars d'ESTIU, i això permet que ens enduguem a casa, al nostre cor, la vivència d'haber format part d'un sistema concret o grup social o el que, antropològicament parlant, se'n diu tribu.

ESPAIS D'ACOMPANYAMENT A LA CONVIVÈNCIA
Cada matí realitzem un cercle o rotllana, per a poder mirar, expressar i recollir el que ens va succeïnt. Cuidant així també la nostra conVIVÈNCIA.

ESPAI D'ACOMPANYAMENT A L'ADULT/A 
Cap al final de la setmana, trobarem un espai sagrat per a cada família, amb l'equip acompanyant, de manera que es puguin resoldre dubtes concrets i xerrar en un espai més íntim les particularitats de cada sistema.

ESPAIS D'ACOMPANYAMENT A L'INFANT/JOVE
Cada dia, hi haurà espai-proposta d'acompanyament a l'infant/jove. Experimentant un dia a dia molt similar al de L'Albada.
A la tarda, les propostes integren tota la família.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inscripcions Obertes per a la 6a edició de les conVIVENCIASfamiliares d'ESTIU

Una programació per a empoderar-vos

Equip conVIVÈNCIESfamiliars d'ESTIU 2017